Premiile Thymos pentru bloguri evanghelice (2010)

Blogul anului

RĂSCUMPĂRAREA MEMORIEI nu este doar titlul cărții a cărei lansare a constituit fenomenului anului la evanghelicii din România. Autorul cărții, Vasilică Croitor, a lansat și un blog cu același nume, care este parte din acest fenomen. În perioada 1-24 septembrie 2010, blogul a ajuns de la 100.000 la 200.000 de vizite, avînd astfel unul dintre cele mai dinamice ritmuri de accesare din istoria blogosferei evanghelice.

Premiul constă în 3 cărți și 3 DVD-uri:

Postarea anului

Emanuel Conțac, în articolul Ce-au făcut prezbiterienii americani în 1970, când au fost în situaţia baptiştilor români de astăzi?, arată că a fost constituită o comisie de evaluare, care a avut în componenţă 11 membri: trei pastori, un medic, un psiholog, un capelan al Marinei, doi laici şi doi cercetători biblici. Comisia s-a întîlnit în mai multe rînduri, cerînd un an de prelungire pentru a putea depune raportul final. Prin importanța subiectului, unicitatea articolului și alegerea momentului în care a apărut, articolul Lui Emanuel Conțac constituie Postarea Anului în blogosfera evanghelică (1.000 de bloguri evanghelice).

Declarația anului

“Dacă generația nouă de teologi e formată din persoane care hălăduiesc prin blogosferă și împart pălmi în dreapta și în stânga, nu văd prea bine viitorul nostru evanghelic.” – Ciprian Sturz

Fotografia anului

Fotografia din postarea Cel mai bătrân cititor al cărții „Răscumpărarea memoriei”, din 1 noiembrie 2010, de pe blogul lui Vasilică Croitor, în imagine fiind pastorul penticostal Man Simion, la 98 de ani, cu cartea „Răscumpărarea memorie” sub braț. (Fotografia a fost realizată de George G.)

Cele 3 premii constau în cîte 3 cărți și 1 CD (corul bărbătesc Laudă Mielului)

NOTĂ: Premiile care nu au fost revendicate, de la celelalte trei ediții sau de la concursuri precum Thymos, Concordia, Rotund, pot fi ridicate din Oradea, de la Alin Cristea.

Vezi:

Premiile Thymos pentru bloguri evanghelice (2007)
Premiile Thymos pentru bloguri evanghelice (2008)
Premiile Thymos pentru bloguri evanghelice (2009)
Premiile Thymos pentru bloguri evanghelice (2010)

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s